Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський "Флекстронікс" розпочав набір працівників

Мукачівський "Флекстронікс" розпочав набір працівників
Нарешті діло зрушилось з місця! За три роки очікування розпочалась робота з заводом «Флекстронікс». Флекстронікс спеціалізується на випуску електроніки. Компанія володіє понад 130-ма...

Нарешті діло зрушилось з місця!

ВІДЕО ДНЯ

За три роки очікування розпочалась робота з заводом «Флекстронікс».

Флекстронікс спеціалізується на випуску електроніки. Компанія володіє понад 130-ма виробничими майданчиками та дизайн-центрами в 30 країнах світу на чотирьох континентах.

Реклама

В Україні компанія володіє акціями Берегівського радіозаводу, який спеціалізується на випуску електроніки, кабельної продукції та ін.

В 2007 році компанія збудувала завод в Мукачеві. Інвестиції в підприємство склали $24,5 млн. Однак, у зв'язку з світовою кризою 2008 року завод Флекстронікс в Мукачеві так і не став до ладу.

Реклама

Сьогодні ж масштабний завод з виробництва електронної техніки «Флекстронікс» у Мукачеві широко відкриває свої двері для всіх бажаючих працювати.

Тож 12 червня 2012 року спеціалістами Мукачівського міського центру зайнятості був організований та проведений міні-ярмарок вакансій на замовлення роботодавця. Підприємству потрібні складальники РЕА та приладів, оператори виробничої дільниці, контролери якості.

У заході прийняли участь понад 50 громадян – шукачів роботи, які зацікавились пропозицією підприємства, виявили бажання познайомитись з умовами праці.

Реклама

Перед претендентами на робочі місця виступили представники заводу – Ірина Чемоватова – менеджер з персоналу та рекрутер Віталія Мартон, які розповіли про історію створення підприємства та перспективи його розвитку.

На першому етапі розбудови підприємства буде створено 300 робочих місць в основному за професією – складальник РЕА та приладів. Загалом планується залучити приблизно 2 тисячі робітників не лише з міста, а й з сусідніх сіл.

Протягом цілого тижня, щодня о 15:00 годині, представники заводу будуть працювати в приміщенні центру зайнятості, пропонувати громадянам бажаючим працювати на підприємстві пройти тестування.

Мукачівський міський центр зайнятості

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно