Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві зменшився обсяг експорту та імпорту товарів

У Мукачеві зменшився обсяг експорту та імпорту товарів

За січень-грудень 2014 року суб’єктами господарювання міста експортовано товарів на 339,3 млн. доларів США,  імпортовано – на суму 281,7 млн. доларів США. Порівняно з відповідним періодом минулого року, обсяг експорту товарів зменшився на 7,0 відсотків, імпорту – на 18,0 відсотків.

ВІДЕО ДНЯ

Сальдо зовнішньої торгівлі товарами позитивне і складає 57,5 млн. доларів США, що в 2,8 раз більше, ніж за відповідний період минулого року, – констатують в Управлінні статистики у Мукачівському районі.

Коефіцієнт покриття експортом імпорту склав 120% проти 106% за відповідний період минулого року.

Реклама

Питома вага експорту (імпорту) товарів по місту у загальному обсязі по області складає відповідно 24,5 (16,2) відсотка, експорт зменшився до попереднього року на 3,3 відсотка, а імпорт зменшився на 0,3 відсотка.

Зовнішній товарообіг за 12 місяців 2014 року становив 69,8 млн. доларів США, в тому числі експорт послуг  – 64,2 млн. доларів США, що на 39,0 відсотків менше, ніж за відповідний період минулого року, імпорт – 5,6 млн. доларів США, що менше відповідного періоду минулого року на 7 відсотків.

Реклама

Питома вага експорту (імпорту) послуг по місту у загальному обсязі по області складає відповідно 32,0 (17,2) відсотка.

Сальдо заборгованості по експорту (імпорту) послуг на кінець 2014 року позитивне і складає 58,6 млн. доларів США, що на 49 відсотків менше, ніж за відповідний період минулого року.

У загальних обсягах експорту (імпорту) товарів значну частину складає давальницька сировини та продукція, виготовлена з неї. Основні надходження зазначеної сировини здійснювались із Німеччини, Австрії та Угорщини.

Реклама

Серед міст і районів області на суб’єкти господарювання міста Мукачево припадає одна з найбільших часток обсягів зовнішньої торгівлі.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно