Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ММКП "Мукачівводоканал" заборгував за електроенергію 18 мільйонів гривень

ММКП "Мукачівводоканал" заборгував за електроенергію 18 мільйонів гривень

Питання розрахунків в області за спожиту електроенергію та природний газ за 8 місяців 2015 року розглядалося на засіданні обласної комісії.

ВІДЕО ДНЯ

За вказаний період рівень оплати за спожиту електроенергію становить 100,0%. Зокрема, населення розрахувалося на 99,7%, установи місцевого бюджету – 99,7%, підприємства житлово-комунального господарства – 90,0%, промисловість – 102,2 %, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

Як поінформував в.о.директора департаменту ЖКГ, будівництва та інфрастурктури ОДА Едуард Маляр, станом на 1 вересня п.р. найбільшими боржниками за спожиту електроенергію є підприємства житлово-комунального господарства області. Відтак, сума боргу становить 21,6 млн.грн, у тому числі борг водопостачальних підприємств сягає 21,5 млн.грн.

Реклама

Найбільшим аутсайдером серед водопостачальних підприємств краю є ММКП «Мукачівводоканал». Його борг становить 18 млн.грн.

Нагадаємо, журналістка інтернет-видання "PMG.ua" Галина Сернівка подала позов до Мукачівського міськрайонного суду стосовно небажання КП "Мукачівводоканал" надати інформацію про розрахунки за електроенергію.

Реклама

Судова справа постійно переносилась та тривала загалом протягом 5 місяців. І днями, під час чергового засідання, суддя Куцкір Ю.Ю., скориставшись відсутністю позивача - журналіста інтернет-видання PMG.ua, вирішив її закрити.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно