Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Райони та міста Закарпаття презентували в Ужгороді свою інвестиційну привабливість

Райони та міста Закарпаття презентували в Ужгороді свою інвестиційну привабливість

Райони та міста Закарпаття презентували в Ужгороді свою інвестиційну привабливість

Сто двадцять іноземців – представники дипломатичних установ, торгово-промислових палат, бізнесмени та банкіри країн центрально-східної Європи – відвідали міжнародний бізнес форум, який відбувся у четвер, 8 жовтня, в Закарпатській ОДА. Угорську делегацію, зокрема, очолив заступник державного секретаря міністерства зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Жолт Чутора. Привітав учасників також Надзвичайний і Повноважний посол Румунії в Україні Корнелу Іонеску.

ВІДЕО ДНЯ

Про це виданню "PMG.ua" зазначили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Захід під назвою "Закарпаття – бізнес в центрі Європи" ініціював керівник краю Геннадій Москаль аби представити можливості Закарпаття для інвесторів.

Реклама

- Цей форум – можливість показати привабливість інвестиційного клімату в Закарпатті. Гості тут не тільки дивляться і слухають, вони ще й спілкуються з тими підприємцями, у яких тут розвинутий успішний бізнес. І бачать, що тут тихо і спокійно, немає ніякого тиску. Сподіваюся, що спілкування під час форуму «підштовхне» потенційних інвесторів вкладати гроші в область.

Протягом дня в рамках пленарних засідань закарпатці представили різні інвестиційні проекти - по створенню міні-ТЕЦ, сміттєспалювальних заводів, модернізації кролегосподарства, будівництву льодової арени тощо.

Реклама

Продемонстрували себе і ті закарпатські підприємства з іноземними інвестиціями, які нині успішно працюють в області.

Своєрідною родзинкою форуму стала окрема презентація районів та міст краю. Вони представили не тільки продукцію, яка виготовляється на їх території, але й стратегічні інвестиційні проекти та вільні земельні ділянки, призначені для реалізації аграрних, туристичних та промислових інвестиційних проектів.

Інвестиційні пропозиції Закарпаття узагальнили і в двомовному каталозі, щоб потенційні інвестори мали на руках конкретні пропозиції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно