Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З кінця липня на Закарпатській митниці змінено 90 відсотків керівного складу

З кінця липня на Закарпатській митниці змінено 90 відсотків керівного складу

Керівник митниці Володимир Колесніков про реформування, зміну керівників, тестування та боротьбу з корупцією. 

ВІДЕО ДНЯ

– Реформування, яке сьогодні проходить в українській митниці, покликане не просто зробити косметичний ремонт, а має підтвердити, що європейський напрямок, який обрала Україна втілюється в життя. Наразі, саме в Закарпатській митниці ДФС про це не дуже багато говориться, бо, вважаю, краще більше реальних справ, ніж розмов, – зазначає Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

– Одне з головних завдань, яке стоїть перед нами, – мінімізувати контрабанду товарів через митний кордон. В цьому ключі робота проводиться не тільки у виявленні та припиненні порушення під час здійснення митних формальностей на кордоні, але і в попередженні зловживань службовими особами щодо їхніх дій чи бездіяльності, які могли б сприяти незаконній діяльності контрабандистів, – наголошує очільник митниці.

Реклама

Починаючи з 22 липня 2015 року, з урахуванням позиції Кабінету Міністрів України, внаслідок вжитих заходів щодо покращення роботи митниці змінено 90% керівного складу Закарпатської митниці ДФС по всій вертикалі, зокрема було призначено нового начальника митниці, першого заступника, заступників та начальників митних постів, – йдеться у повідомленні відділу комункацій ГУ ДФС України в Закарпатській області. 

Відповідно до розпоряджень Державної фіскальної служби з метою перевірки інформації щодо можливих порушень службової дисципліни у діях посадових осіб Закарпатської митниці ДФС були проведені службові розслідування за результатами яких притягнуто до дисциплінарної відповідальності 8 посадових осіб керівного складу митниці.

Реклама

Державна фіскальна служба впроваджує нові методи і способи підбору персоналу. Так, буквально на днях буде проведено комп’ютерне тестування працівників. Це тестування покликане визначити професійні та особистісні якості працівників ДФС. До тестування залучено консорціум незалежних HR-експертів.

– Хочу наголосити, що ми працюємо для людей, для бізнесу, ми рухаємось у напрямку забезпечення максимально зручних сервісів, спрощення митного оформлення, але при цьому не допускаємо толерантного ставлення до корупції – це наш ворог номер один, і ми запрошуємо всіх небайдужих, свідомих громадян долучатися до цієї боротьби. Один із способів – антикорупційний сервіс "Пульс", що функціонує за номером телефону (044) 284-00-07. Ви можете повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників митниці, можливі корупційні дії з їх боку. 

Телефонуйте, звертайтесь, разом ми досягнемо ефективного результату швидше, – підкреслює очільник митного відомства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно