Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • На Закарпатті податківці зібрали майже 3 мільярда гривень єдиного соціального внеску

На Закарпатті податківці зібрали майже 3 мільярда гривень єдиного соціального внеску

На Закарпатті податківці зібрали майже 3 мільярда гривень єдиного соціального внеску

Протягом січня-жовтня 2015 року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування у Закарпатській області склало 2 млрд 696 млн 240 тис. грн. Ця сума перевищує минулорічні показники аналогічного періоду на 387 млн 561 тис. грн. Зокрема у жовтні цьогоріч надходження ЄСВ склало 318 млн 295 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Варто зазначити, що до трійки регіонів-лідерів області зі сплати ЄСВ протягом десяти місяців 2015 року входять: м. Ужгород – майже 727 млн грн, Мукачівський район – понад 527 млн грн та Ужгородський район – більше 230 млн грн, – інформує відділ комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області. 

Працівники сектору адміністрування єдиного внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Закарпатській області інформують, що переважна частина коштів надійшла від роботодавців Закарпаття, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами цивільно-правового характеру, допомоги по тимчасовій непрацездатності. Наразі в краї, станом на 1 листопада 2015-го, обліковуються 12 460 роботодавців – платників єдиного внеску.

Реклама

Платникам ЄСВ слід пам’ятати, що внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За порушення норм законодавства про єдиний внесок до платників, на яких покладений обов’язок нараховувати, обчислювати та сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, застосовуються фінансові санкції у вигляді штрафів та пені.

Фахівці податкових органів переконані, що своєчасна сплата ЄСВ виступає гарантом соціального захисту для громадян при безробітті, нещасних випадках чи професійних захворюваннях та забезпеченням пенсійних виплат. Ось чому це не лише обов’язок перед державою, але й захищені соціальні гарантії для кожного громадянина.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно