Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • До 1 грудня Закарпатська ОДА приймає пропозиції на друк рукописів за кошти обласного бюджету

До 1 грудня Закарпатська ОДА приймає пропозиції на друк рукописів за кошти обласного бюджету

До 1 грудня Закарпатська ОДА приймає пропозиції на друк рукописів за кошти обласного бюджету

Відповідно до п.4 Заходів щодо реалізації Програми на випуск видавничої продукції та її розповсюдження, затверджених рішенням сесії обласної ради від 27 cерпня 2015 №1305, з 1 вересня проводиться прийом пропозицій на випуск видавничої продукції за кошти обласного бюджету. 

ВІДЕО ДНЯ

Прийом здійснюється департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (м.Ужгород, пл. Народна, 4, к. 220) і триватиме до 1 грудня.

Пропозиції приймаються від видавництв та видавничих організацій різних форм власності, включно у вигляді заявки з обґрунтуванням суспільної необхідності видання, до якої додаються: відомості про авторів та інших осіб, які братимуть участь у створенні видання (авторський колектив, упорядник, перекладач, художник); назва видання з короткою анотацією; мова (мови), якою (якими) пропонується випускати видання; обсяг видання (зазначається в обліково-видавничих та умовно-друкарських аркушах); стан підготовки видання до випуску; орієнтовна вартість видання; плановий кошторис витрат; технічні параметри (технічне завдання), оригінал або нотаріально завірена копія документа (документів), що підтверджує (підтверджують) наявність у видавця виключного майнового права на використання твору; копія свідоцтва про внесення видавця до Державного реєстру видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції або його дублікат; документи, що підтверджують платоспроможність видавця, – інформує Департамент інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю Закарпатської ОДА.

Реклама

Книжкова продукція, випущена за кошти обласного бюджету, розповсюджується шляхом безоплатної передачі для поповнення фондів публічних бібліотек, у тому числі спеціалізованих (для дітей та юнацтва), спеціальних бібліотек (навчальних закладів, музеїв, підприємств, установ, організацій), творчих спілок, національно-культурних товариств та використовується для задоволення загальнодержавних і суспільних потреб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно