Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатською митницею ДФС спрямовано до бюджету понад 2,7 млрд грн

Закарпатською митницею ДФС спрямовано до бюджету понад 2,7 млрд грн

Протягом 2015 року Закарпатською митницею ДФС забезпечено надходження 2 млрд 713 млн грн митних платежів. Фактичні перерахування за підсумками роботи впродовж 2015 року зросли відносно 2014 року на 34,3%.

ВІДЕО ДНЯ

Серед товарів, які були бюджетоформуючими: машини автоматичного оброблення інформації; телефонні апарати; автомобілі легкові; полімери етилену; обладнання друкарське, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Характерним для митниці є наявність у структурі доходів значної питомої ваги податків, сплачених суб’єктами ЗЕД, які за основним місцем акредитації не належать до зони діяльності Закарпатської митниці ДФС. За рахунок митного оформлення їхніх товарів сплачено 1 млрд 566 млн грн податків. Це становить 57,7% від загальних обсягів перерахувань. В 2014 році за аналогічний період обсяги податків таких суб’єктів складали 1 млрд 173 млн грн податків – 58,1% від загальних обсягів перерахувань.

Реклама

За результатами здійснення контрольних заходів митницею до Державного бюджету спрямовано 52,8 млн грн. Зокрема, за рахунок правильного визначення митної вартості товарів до бюджету спрямовано 49,7 млн грн; за рахунок класифікаційної роботи – 2,4 млн грн та за рахунок контролю правильності визначення країни походження товарів – 0,7 млн грн.

Фахівці митниці зазначають, що початок 2016 року відзначається запровадженням сприятливих умов для ведення бізнесу, зокрема це стосується відміни додаткового імпортного збору, зменшення ставок ввізного мита у зв’язку з набуттям чинності Угоди про вільну торгівлю України з ЄС.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно