Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Економіка
  • Угорщина дасть 15 закарпатцям гроші на власний бізнес. Оприлюдено список щасливчиків

Угорщина дасть 15 закарпатцям гроші на власний бізнес. Оприлюдено список щасливчиків

Угорщина дасть 15 закарпатцям гроші на власний бізнес. Оприлюдено список щасливчиків

Загальна сума допомоги угорським закарпатцям становитиме близько 74 мільйонів форинтів, що, за нинішнім курсом валют, близько 6 800 000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, уряд Угорщини виділив 600 мільйонів форинтів допомоги молодим угорським підприємцям, які працюють за межами країни. Загалом для участі в конкурсі заявилось 967 осіб, 117 з них отримають омріяні кошти. 

Серед щасливих переможців – 15 закарпатців.

Реклама

На утримання й розвиток індивідуального сільгоспвиробництва 4 мільйони 500 тисяч форинтів одержить Алекс Жидик з Сернє. Таку ж суму виділили Вікторії Кедьо з Бадалова для інвестування в діяльність мобільного Будинку Mobil Gombház. На встановлення сучасного обладнання для виготовлення домашніх сирів отримає 4 мільйони 500 тисяч Чілла Баркасі з Шома. Тібор Гусар з Берегова за таку ж суму зможе придбати трактор.

На розвиток центру з вивчення мов виграла 3 190 000 форинтів берегівчанка Лівія Мондич-Курмоі. На виробництво напівфабрикатів здобула 6 мільйонів мукачівка Беатрікс Поневач. Стільки ж одержить Йожеф Фовріш з Вербівця на розвиток підприємництва і створення нових робочих місць. Мережу відпочинку на дийдівському озері матиме змогу започаткувати за 3 мільйона 900 тисяч Ніколетта Верийб з Бене. Закупкою нового устаткування за 5 893 114 форинтів створюватиме нові робочі місця Аттіла Орос з Форголані. 5 955 395 форинтів використає на придбання сучасного інвентаря для ресторану і кав’ярні “Фапума” Жужанна Гецел з Вишкова. На проект з мобільної ізоляції POL-ISO для берегівчанки Тюнди Янкі конкурсна комісія надала 3 165 850 форинтів. Прилади для виготовлення виробів із глини та дерева за 5 886 035 форинтів придбає берегівчанка Ганна Леврінц. Сучасне обладнання вартістю 6 мільйонів установить у столярному цеху житель В.Доброні Ф.Шандор Сані. Вдосконалюватиме роботу фітнес студії за 5 842 603 форинти Іштван Надь з Берегова. На розвиток майстерні з пластичної скульптури та кераміки отримав 4 мільйони 240 тисяч форинтів Ендре Гіді з В.Доброні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно