Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Басейни у Мукачеві: ціни, сервіс, пропозиція

Басейни у Мукачеві: ціни, сервіс, пропозиція
Журналісти видання вирішили зорієнтувати відпочивальників стосовно цін та сервісу двох найпопулярніших басейнів міста над Латорицею: «Авангарду» та «ДЮСШ».
ВІДЕО ДНЯ

Надворі – спека. Природно, що кожна людина, в більшій мірі, думками не на роботі, а на відпочинку.

Традиційно вже з перших днів літа у Мукачеві для відвідувачів відкриваються два басейни громадського користування, які й дадуть можливість жителям та гостям міста відчути справжній літній релакс.

Реклама

Інтернет-видання «PMG.ua» вирішило дізнатися про цьогорічні ціни на відвідування саме відкритих (прото неба) басейнів та сервіс, який вони пропонують.

Читайте також:  Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок

Реклама

Басейн СОК «ДЮСШ»

Для соціальних категорій населення у місті над Латорицею працює басейн на території СОК “ДЮСШ”. Він відомий багатьом мукачівцям солоною водою та відповідним “морським” запахом.

 У цьому басейні встановлені ліжкомісця для загорання відпочиваючих, роздягальні та чотири душові кабіни. Також у наявності є рятувальні кола.

Реклама

Ціна входу на територію басейну доступна для усіх категорій населення: для дорослих вхід коштуватиме 15 грн, для дітей – 10 грн. Пенсіонери платять так само 10 грн.

Графік роботи з 9:00 до 20:00.

Басейн «Авангард»

На території спортивного комплексу “Авангард” знаходиться інший громадський басейн. На відміну від попереднього об’єкту він вирізняється прісною або, як деякі відвідувачі басейну кажуть, кришталево чистою водою.

На “Авангарді” розміщено усе необхідне для літнього відпочинку: ліжкомісця, роздягальні, душові кабіни. Окрім того, на території басейну справжню ауру відпочинку біля моря створюють штучні пальми.

Також відпочивальники можуть відвідати кафе, яке знаходиться на території комплексу. Одним із яскравих особливостей цього закладу є те, що під час відпочинку постійно грає музика.

Щодо цін на вхід у басейн, то з понеділка по п’ятницю дорослим вхід коштуватиме 60 гривень, а дітям до 12 років – 30 грн. У суботу та неділю вхід для дорослих – 60 гривень, після 19:00 доведеться заплатити лише 30 грн. Дітям до 8 років вхід безкоштовний. Шезлонг коштує 10 гривень, сектор – 40 грн.

Реклама

Графік роботи з 10:00 до 21:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно