Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині триває ремонт автомобільних доріг

На Тячівщині триває ремонт автомобільних доріг

Нещодавно на Тячівщині стартував масштабний проект по відновленню автошляхів району. У рамках його реалізації до кінця літа заплановано відремонтувати всі найбільш проблемні ділянки дорожнього сполучення в районі.На об’єктах задіяно декілька підрядних організацій, десятки працівників та одиниць техніки. Звісно, що це дуже важлива і відповідальна робота як для дорожників, так і районної влади, яка стала ініціатором даного проекту. Тож перед початком і після завершення робочого дня т.в.о. голови райдержадміністрації Василь Йовдій їде в населені пункти району, щоб на власні очі побачити як проходять роботи з ремонту доріг, - інформує прес-служба Тячівської РДА.

ВІДЕО ДНЯ

- Для мене це особливо принципове питання, можна навіть сказати амбіціозне. Проблеми доріг не вирішувалась роками, і люди вже зневірились, що щось зміниться. За часи незалежності на Тячівщині ще не було капітальних ремонтів автомобільних шляхів. Якщо й проводились, то тільки ямкові. Сьогодні на прикладі нашого району ми хочемо показати, що навіть у нинішній важкий час, якщо правильно розробити стратегію та запланувати бюджет, можна досягнути бажаного результату, - відмітив керівник району під час своєї робочої поїздки в селище Дубове.

У даному населеному пункті розпочався ремонт дороги загального користування місцевого значення. Тут заплановано оновити вулиці Миру, Гагаріна і Заводську загальною протяжністю 4,6 км, до моста на присілок Вітерну.

Реклама

Приблизний обсяг робіт намічено у кожному селищі та селі, тож місцеві мешканці зовсім скоро зможуть оцінити стан покращених автошляхів цілого району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно