Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Балога пропонує накормити військовими сухпайками членів Кабміну

Балога пропонує накормити військовими сухпайками членів Кабміну

Балога пропонує накормити військовими сухпайками членів Кабміну

Нещодавно волонтери "Руху підтримка закарпатських військових" розповіли громадськості про неякісний вміст сухпайку для бійців АТО. За їх словами, у консервах, зокрема, паштеті, виявлена пліснява. 

ВІДЕО ДНЯ

Народний депутат України Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбуці гостро розкритикував військових посадовців щодо вмісту сухпайків для бійців АТО. "Можливо те, що зображене на фото, трохи схоже на продукти харчування, але по запаху - більше нагадує помиї. Після такого "харчування" люди звертаються до лікарів зі скаргами на болі в шлунку", - зазначив політик.

У зв’язку з цим нардеп відкрито звернувся до Президента України з проханням допомогти Міністру оборони навести лад з харчуванням захисників.

Реклама

"У мене є проста пропозиція, однак яка стовідсотково принесе результат. Пропоную Вам відвідати найближче засідання Кабінету Міністрів і запропонувати урядовцям 3 рази на день, протягом 7 днів харчуватися цим, з дозволу сказати, пайком.

Якщо хтось не погодиться - нехай кладе заяву на стіл. Наголошую, харчуватися повинен кожен - тричі на день, сім разів на тиждень. Не менше. Інакше до них ніколи не дійде, що з цим потрібно щось робити. Що наші громадяни, які там на передовій, теж люди, а не собаки. Хоча, думаю, собаки міністрів споживають якіснішу їжу", - написав депутат Верховної Ради.

Реклама

Крім того, закарпатський політик зауважив, що до відповідальності мають бути притягнені і особи, які причетні до фірм, які виготовляють харчові набори. "Пане Президенте, потрібно показати, що в домі є господар і що має бути порядок. В моєму розумінні, власник фірми, яка постачає сухі пайки, має сидіти. Той, хто дав дозвіл на їх закупівлю - також. Навіть, якщо ця людина прийшла з середовища волонтерів", - звернувся до Глави держави народний обранець.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно