Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Горе-матір знайденого у закинутому будинку малюка вдалось розшукати завдяки сайту міліції

Горе-матір знайденого у закинутому будинку малюка вдалось розшукати завдяки сайту міліції

Горе-матір знайденого у закинутому будинку малюка вдалось розшукати завдяки сайту міліції

Залишену дитину у закинутому приватному будинку по вул. Богомольця в м. Ужгороді по оприлюдненому на офіційному веб-сайті Управління МВС України в Закарпатській області фото впізнала 42-річна ужгородка.

ВІДЕО ДНЯ

Оприлюднену інформацію про розшук батьків малолітнього хлопчика, знайденого у закинутому будинку по вул. Богомольця в обласному центрі побачила 42-річна ужгородка. На фото жінка упізнала сина своєї знайомої. Про батьків «нічийного» хлопчика небайдужа жителька міста повідомила правоохоронців.

Матір-зозулю було знайдено. Її місце перебування встановлено. Нею виявилася 20-річна уроженка Житомирської області. В Ужгород переїхала понад 15 років тому. Після одруження проживала в Ужгородському районі.

Реклама

Правоохоронцям молода жінка розповіла, що опинилася в складних життєвих обставинах. Сімейне життя не склалося. Кілька місяців тому, пішла від чоловіка. З маленьким сином жила то у одних, а то у інших знайомих. Напередодні знайшла закинутий будинок, де й вирішила переночувати. Сина залишила одного, бо ще зранку побігла до магазину.

Зараз хлопчик знаходиться у дитячій лікарні. Його подальшу долю вирішуватимуть фахівці, повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Реклама

Як повідомлялось раніше, 25 червня, близько 16-ї години до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 73-річного мешканця міста про те, що із закинутого будинку по вул. Богомольця чути плач дитини. На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції, а також фахівці служби у справах дітей Ужгородської міської ради. При огляді приміщень вищезазначеного будинку у одній з кімнат правоохоронці виявили малюка віком 2-2,5 років. Покинутого на призволяще хлопчика було передано до дитячої лікарні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно