Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські рятувальники отримали нового керівника

Закарпатські рятувальники отримали нового керівника

3 липня в Ужгороді Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін в актовій залі обласного Управління ДСНС України представив колективу начальника Управління підполковника служби цивільного захисту Романа Васильовича Гудака. Він призначений на посаду наказом Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 2 липня 2015 року №532. До цього часу працював начальником Тячівського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив у своєму виступі Микола Олександрович, особисте досягнення керівника залежать від згуртованої та професійної роботи підрозділу, тому побажав усьому колективу рятувальників у непростий для країни час працювати самовіддано й з честю та професіоналізмом виконувати всі функції щодо забезпечення пожежної, техногенної безпеки та заходів цивільного захисту населення, - повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

У свою чергу Роман Гудак подякував керівництву МВС України, ДСНС України за довіру та запевнив, що всі поставлені перед Управлінням завдання будуть виконані якісно, вчасно, а головне професійно.

Реклама

Гудак Р.В. народився у 1978 році в смт. Тересва Тячівського району Закарпатської області. У 2000 році закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС України. За роки служби пройшов шлях від лейтенанта до підполковника. Одружений, виховує двох синів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно