Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині вчора втопилися троє молодих людей

На Виноградівщині вчора втопилися троє молодих людей

Протягом неділі, 5 липня, до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло одразу три повідомлення про ймовірне утоплення громадян. На їхні пошуки було направлено водолазно-рятувальне відділення із м. Хуст.

ВІДЕО ДНЯ

Перший випадок трапився поблизу с. Веряця Виноградівського району. О 18:20 із міліції поступив сигнал про те, що під час плавання у річці Тиса біля залізничного мосту потонув 15-річний місцевий мешканець, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Одразу після цього, о 18:30, до служби порятунку надійшло повідомлення про утоплення 16-річного мешканця с. Тросник Виноградівського району. За попередніми даними, хлопець утонув у річці Тиса поблизу с. Фанчиково.

Реклама

І ще один факт імовірного утоплення зафіксували у с. Холмовець, також Виноградівського району. Згідно з повідомленням, яке надійшло о 21:10, 26-річний місцевий мешканець потонув під час купання в озері.

Таким чином, станом на 6 липня на території Закарпатської області під час відпочинку на воді померли 18 людей. При цьому за аналогічний період минулого року було зафіксовано 16 подібних випадків. Усього ж протягом 2014-го на водних об’єктах краю загинуло 26 громадян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно