Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП біля Кольчина: фото, відео та подробиці

ДТП біля Кольчина: фото, відео та подробиці
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула та троє травмовано.
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, поблизу смт. Кольчино на трасі зі сполученням Київ-Чоп трапилась дорожньо-транспортна пригода. Загинув 34-річний чоловік, троє людей отримали травми. 

Виїздом слідчо-оперативної групи міськвідділу міліції та працівниками державтоінспекції  було встановлено, що близько 13 години поблизу селища Кольчино, Мукачівського району сталася дорожньо-траспортна пригода за участі трьох автомобілів: Мерседес Спрінтер та двох вантажних автомобілів марки “Камаз” та “Сканія”, – йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС. 

Реклама

За попередніми даними, водій на автомобілі "КАМАЗ", їхав  у напрямку м. Ужгород. Позаду нього вантажно-пасажирський «Мерседес - Спрінтер», вирішив його обігнати не встиг закінчити маневр обгону та  здійснив лобове зіткнення із фурою, що рухалася по смузі зустрічного руху. 

В наслідок ДТП 34-річний водій автомобіля "Мерседес - Спрінтер" мешканець Івано-Франківської області загинув на місці пригоди. Троє людей, а саме  35-річний пасажир Спрінтера та  водії вантажівок 45 та 54- років отримали тілесні ушкодження  та були доставленні до лікарні. 

Реклама

Автомобілі поміщено на спецмайданчик Мукачівського міськвідділу міліції. Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

 

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно