Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У вантажівці, яка на Свалявщині перекинулась у провалля, було 35 людей

У вантажівці, яка на Свалявщині перекинулась у провалля, було 35 людей

У вантажівці, яка на Свалявщині перекинулась у провалля, було 35 людей

Сьогодні зранку в Свалявському районі сталася ДТП з важкими наслідками. Близько 6-ї години 35 мешканців с.Березники та Керецьки Свалявського району виїхали для збору чорниці на гору Стій. Люди сиділи на дерев’яних лавочках у вантажному бортовому автомобілі «ГАЗ-66», що не призначений для перевезення пасажирів. При підйомі на полонину в урочищі «Граб» вантажівка заглухла, а потім перекинулася в провалля. За попередніми даними, одна жінка (їй було 55 років) загинула на місці, ще 16 отримали травми різного ступеня важкості. Водій (молодий хлопець, що керував вантажівкою за дорученням) у важкому стані. Поранених евакуювали з місця аварії з допомогою всюдиходів (до підніжжя гори виїхали більше 10 «швидких»), усі вони госпіталізовані.

ВІДЕО ДНЯ

Керівник області Геннадій Москаль зібрав представників правоохоронних органів та медичних служб, котрим дав доручення забезпечити потерпілих максимальною медичною допомогою й детально розслідувати причини аварії, – йдеться у повідомленні прес-служби голови Закарпатської ОДА.

В свою чергу в У ДСНС України в Закарпатській області виданню PMG.ua уточнили, що 17 осіб госпіталізовано в Свалявську районну лікарню, 1 людину – в Мукачівську ЦРЛ, 1 травмованого доправили до Ужгорода. Іншим постраждалим надається медична допомога безпосередньо на місці ДТП.

Реклама

Це не перша подібна аварія на Закарпатті. Минулого тижня в Перечинському районі також перекинулася вантажівка з людьми, що їхали в гори збирати лісові ягоди. Тоді різні травми отримали 10 чоловік.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно