Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Стало відомо про стан постраждалих внаслідок ДТП на Свалявщині

Стало відомо про стан постраждалих внаслідок ДТП на Свалявщині

Стало відомо про стан постраждалих внаслідок ДТП на Свалявщині

Як повідомила в.о. начальника управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА Тетяна Міцьо в результаті ДТП, що трапилось в с.Березники Свалявського району, до Свалявської ЦРЛ по медичну допомогу звернулось 17 постраждалих. Шестеро травмованих отримали амбулаторну допомогу, десятеро - госпіталізовані у лікарню, а один чоловік скерований до обласного Центру нейрохірургії та неврології. Наймолодшому пацієнту 15 років, а найстаршому 60 років. Постраждалі отримали травми середнього ступеню важкості: переломи кінцівок, забої м’яких тканин, черева, обличчя. Одна людина отримала травми, несумісні з життям.

ВІДЕО ДНЯ

На місці події були задіяні всі територіально наближені сили Центру екстреної медичної допомоги: не тільки «швидкі» зі Сваляви, але й із сусідніх Іршавського та Мукачівського районів. Також на місце події виїхали головні лікарі Центру екстреної медичної допомоги та Свалявської лікарні. Всім постраждалим надана медична допомога , декільком вже проведено оперативні втручання, - повідомили в ОЦЗ у Закарпатській області.

Наразі двоє з постраждалих перебувають у хірургічному відділенні Свалявської лікарні, а решта – в травматологічному. Ще одна постраждала (мешканка Мукачівського району) висловила бажання лікуватися у Мукачівській ЦРЛ, куди її й було відправлено автомобілем екстреної медичної допомоги. Стан хворого, якого доправили до обласного Центру нейрохірургії та неврології – стабільний. Після консультації обласних фахівців неврологів його переведено до травматологічного відділення обласної клінічної лікарні ім.А.Новака.

Реклама

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні близько 7:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно