Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через необережність на підприємстві ужгородець втратив руку

Через необережність на підприємстві ужгородець втратив руку

Через необережність на підприємстві ужгородець втратив руку

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Ужгородської міської клінічної лікарні про те, що до них для надання медичної допомоги доставлено 35-річного чоловіка з травматичною ампутацією правої верхньої кінцівки.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що чоловік отримав травму за місцем своєї роботи, коли здійснював обробку деревини на верстаті. Причиною стала необережність та недотримання заходів безпеки при виконання своїх обов’язків.

- Зараз працівниками міліції перевіряються вказані обставини та дії посадових осіб, які відповідають за заходи безпеки на підприємстві, проводять інструктаж для працівників з виконання ними даного виду робіт. Після проведеної ретельної перевірки та всіх необхідних слідчих дій буде дана оцінка кожному, хто має відношення до організації безпечного виконання працівниками підприємства своїх обов’язків, - наголосив перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС майор міліції Олександр Боднарчук.

Реклама

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно