Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Посадовці Тячівської РДА провели прийом громадян

Посадовці Тячівської РДА провели прийом громадян

Сьогодні, 4 серпня,  у Тячівській райдержадміністрації відбувся прийом громадян. Зі своїми проблемними питаннями краяни звернулися до заступника голови райдержадміністрації Василя Каганця. У прийомі  також взяли участь завідувач сектору по роботі із зверненнями громадян Віталія Майор, заступник начальника Тячівського УСЗН Любов Дудла, начальник Дубівського УСЗН Василь Цірик, начальник управління держземагенства у Тячівському районі  Богдан Немеш.

ВІДЕО ДНЯ

Розраховуючи на допомогу та підтримку районної влади на прийом громадян звернулись  троє мешканців Тячівщини, зокрема з села Тернова та Нижньої Апші. Громадяни порушили питання різного характеру: вони стосувались отримання безкоштовних тюнерів для інвалідів, виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування та матеріальної допомоги для малозабезпеченої сім’ї. Крім того, присутні поцікавились питанням проведення в районі масових заходів для інвалідів, а також станом призначення житлових субсидій громадянам району, - повідомили у Тячівській РДА.

За підсумками детального розгляду усіх звернень заявникам надано усні кваліфіковані роз’яснення з проблемних питань, які потребують подальшого опрацювання, а також дано відповідні доручення працівникам державної адміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно