Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські рятувальники ліквідували умовну пожежу на території заводу «Ядзакі Україна»

Ужгородські рятувальники ліквідували умовну пожежу на території заводу «Ядзакі Україна»

Ужгородські рятувальники ліквідували умовну пожежу на території заводу «Ядзакі Україна»
ВІДЕО ДНЯ

28 серпня у с. Минай Ужгородського району на території ТОВ «Ядзакі Україна» відбулися об’єктові протипожежні навчання за участі представників Управління ДСНС України у Закарпатській області, а також газової служби й швидкої медичної допомоги. Захід провели з метою визначення ступеню готовності підрозділів ДСНС до ліквідації загорань на підприємствах і вдосконалення практичних навичок керівного складу й працівників фірми щодо дій у випадку надзвичайної ситуації.

За задумом навчань, пожежа виникла в приміщенні складу готової продукції та компонентів, загальна площа якого становить 3,5 тисячі кв. м. Зі споруди негайно евакуювали 685 співробітників підприємства. Одразу після виявлення загорання у дію вступила добровільна пожежна дружина, котра налічує 22 людини. Її члени допомогли працівникам безпечно евакуюватися з будівлі й винесли на вулицю постраждалого і передали його до рук медиків «швидкої», а після приїзду професійних вогнеборців надали їм усю необхідну інформацію стосовно пожежі та взяли участь у приборкуванні стихії, - інформують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Від Управління ДСНС у Закарпатській області на навчаннях були присутні заступник начальника управління Гліб Бурковський, мобільна оперативна група та бійці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Всього у тренуваннях задіяли 5 одиниць техніки та понад 20 чоловік особового складу. Після прибуття на місце події бійці ДСНС у складі трьох ланок газодимозахисної служби вивели із задимленої споруди 25 осіб. Після чого пожежники оперативно ліквідували умовне загорання даху складського приміщення на площі до 100 кв. м.

Такі навчання на заводі ТОВ «Ядзакі Україна» планово організовуються та проводяться щороку. У подальшому сценарії тренувань щоразу ускладнюватимуть, аби в разі виникнення пожежі підприємство уникло людських втрат і значних матеріальних збитків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно