Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівник Виноградівської РДА обговорив з сільськими та селищними головами

Керівник Виноградівської РДА обговорив з сільськими та селищними головами

Керівник Виноградівської РДА обговорив з сільськими та селищними головами

2 вересня під керівництвом голови районної державної адміністрації Михайла Русанюка відбулася нарада із сільськими, селищними, міським головами, за участі керівників правоохоронних органів, представників Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату, керівників підприємств, установ та організацій району, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Старший офіцер відділення військового обліку Іршавсько-Виноградівського об’єднаного районного військового комісаріату Олександр Гелевера інформував учасників наради про хід виконання завдань 6-ої хвилі часткової мобілізації в розрізі місцевих рад району, звернув особливу увагу на проведення оповіщення та забезпечення прибуття військовозобов’язаних на військово-лікарську комісію. З даного питання також доповів старший інспектор з питань мобілізаційної та оборонної роботи державної адміністрації Валерій Секретенко, який зауважив, що райдержадміністрацією виконані всі пункти положення Закону України „Про затвердження Указу Президента України "Про часткову мобілізацію", які стосуються місцевих органів виконавчої влади, - стверджують у Виноградівській РДА.

Про використання коштів на ремонт та утримання автомобільних доріг інформувала учасників наради начальник фінансового управління райдержадміністрації Валерія Варга.
Голова райдержадміністрації Михайло Русанюк наголосив присутнім головам сільських, селищних, міської рад про неухильність дотримання вимог Закону України від 09.04.15 р. № 317-VIII „Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символікиˮ та зачитав присутнім перелік вулиць рекомендованих облдержадміністрацією для перейменування на території Виноградівського району.

Реклама

За наслідками наради прийнято відповідне доручення голови Виноградівської районної державної адміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно