Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області створили Раду перевізників

В області створили Раду перевізників

При Департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації створили Раду перевізників. До неї окрім перевізників (фізичних та юридичних осіб) увійшли представники громадських організацій з питань діяльності автомобільного транспорту. Як повідомив в.о. директора департаменту Едуард Маляр, Раду створено задля згуртування зусиль у розв’язанні питань, що негативно впливають на ринок перевезення та підвищення якості, культури та безпеки обслуговування пасажирів.

ВІДЕО ДНЯ

Під час установчого засідання новоствореного органу 24 листопада, учасники визначили напрями та формат роботи Ради. Вирішили спільно проводити оптимізацію маршрутної мережі, спрямувати зусилля на дотриманні учасниками перевізного процесу транспортного законодавства, залучати законослухняних перевізників до виведення з ринку так званих "нелегалів". Також схвалили, що члени Ради збиратимуться щонайменше раз у квартал, – інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Також на засіданні напрацювали й перші пропозиції щодо поліпшення обслуговування перевізниками маршрутів та регулярності виконання рейсів задля якнайшвидшого позитивного зрушення у розвитку сфери перевезень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно