Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті визначили переможців конкурсу на перевезення міжміських маршрутів

На Закарпатті визначили переможців конкурсу на перевезення міжміських маршрутів

На Закарпатті визначили переможців конкурсу на перевезення міжміських маршрутів

У Закарпатській ОДА відбулося засідання конкурсного комітету з визначення переможців-перевізників на міжміських автобусних маршрутах.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури ОДА Едуард Маляр, на конкурс з перевезення пасажирів на 22 маршрутах області претенденти подали 32 пакети документів. Оскільки на деякі маршрути претендували по два, а то й по три перевізника, конкурсний комітет визначив переможця, оцінюючи пропозиції за бальною системою. Згідно з нею, бали нараховувалися за наявність матеріально-технічної бази, відповідного персоналу (водії, механіки, медпрацівники), строк експлуатації транспортного засобу, за наявність або відсутність порушень правил дорожнього руху водіями тощо, – повідомляють у прес-службі Закарпатської ОДА.

Володимир Шаркаді, начальник сектору управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в Закарпатській області наголосив перевізникам на обов’язковому проходженні водіями щоденного огляду стану здоров’я, дотримання ними вимог правил з безпеки перевезення пасажирів. У разі недотримання цих вимог, порушників притягнуть до адміністративної відповідальності, а організатор перевезень може позбавити їх права на обслуговування відповідного маршруту.

Реклама

За результатами конкурсу визначили 17 переможців, пропозиції яких відповідали умовам конкурсу. Після введення в дію рішення конкурсного комітету з підприємцями укладуть договори про організацію перевезень пасажирів на міжміських маршрутах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно