Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перший день роботи патрульних поліцейських в Ужгороді та Мукачеві

Перший день роботи патрульних поліцейських в Ужгороді та Мукачеві

Перший день роботи патрульних поліцейських в Ужгороді та Мукачеві
Патрульні поліцейські вже з першого дня приступили до своїх обов’язків. І патрулі вже помічали перші порушення.
ВІДЕО ДНЯ

В обласному центрі 9 патрульних груп, попередньо розподіливши територію міста на 9 умовних квадратів, у перший робочий день мали чимало роботи. Зокрема, виписували штрафи за неправильне паркування у центрі Ужгорода, попереджали про паління у неналежних місцях, виїжджали на виклики з інформацією про пограбування.

«Пригоди тут були на Українській, 19. Викрадення у гуртожитку, яке перевищило 500 гривень. Ми викликали слідчо-оперативну групу. Вони цим займаються. Наші колеги здійснювали затримання на гарячому – теж крадіжка була. Була раптова смерть – чоловік на вул. Капушанській. Працюємо, стараємося», – розповідає Михайло Демида, рядовий, інспектор патрульної служби.

Реклама

Ужгородці нових поліцейських помічають та сподіваються на якісні зміни, які розпочинаються у правоохоронних органах.

«Зустріч була на Петефі, я говорив по телефону, зупинився, включив «аварійку», але місце вибрав не зовсім за правилами. Тому що зупинилася поліцейська машина, представилися, пояснили, що «аварійний сигнал» можна вмикати тільки у разу несправності автомобіля, а якщо я хочу говорити по телефону, то потрібно припаркуватися до тротуару. Я подякував за настанови. Отакий у мене позитивний досвід», – ділиться ужгородець Володимир Суран.

Реклама

«Сьогодні вранці я побачив проблискові маячки наявні в місті. Це була нова патрульна поліція, яка курсувала містом. Деколи стояли на узбіччі, спостерігали за рухом. Також чув, що багато водіїв таксі були оштрафовані за неправильне паркування, на автобусних зупинках. За правилами дорожнього руху це правильно. Подивимося, що буде далі. Але віримо у краще», – каже викладач УжНУ Андрій Довганюк.

У ніч на патрулювання заступає нова група поліцейських. А завтра під час засідання сесії обласної ради поліції Закарпаття доручено стежити за порядком та запобігти можливим провокаціям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно