Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • УжНУ збагатився трьома десятками доцентів та чотирма професорами

УжНУ збагатився трьома десятками доцентів та чотирма професорами

УжНУ збагатився трьома десятками доцентів та чотирма професорами

1 лютого відбулося перше засідання Вченої ради у новому році. На ньому розглянули звіт про результати наукової роботи за 2015 рік та завдання на наступний рік, обговорили діяльність і перспективи розвитку Студмістечка УжНУ тощо.

ВІДЕО ДНЯ

На початку засідання урочисто вручили 4 атестати професора та 31 атестат доцента працівникам університету. Також ректор привітав ювілярок філологічного факультету, яких у січні виявилося аж три, – доцентів кафедри української мови Ірину Філак й Анастасію Вегеш та доцента кафедри словацької філології Юлію Юсип-Якимович, – йдеться у повідомленні Медіацентру УжНУ.

Вчена рада більшістю голосів підтримала затвердження на посаді декана географічного факультету доцента Івана Калинича. Також призначено трьох завідувачів кафедр: доктора медичних наук, доцента Євгена Готька – завідувачем кафедри онкології та радіології; доктора медичних наук, професора Юрія Андрашка – завідувачем кафедри шкірних та венеричних хвороб; кандидата медичних наук, доцента Маріанну Добровольську – завідувачем кафедри терапевтичної стоматології.

Реклама

Вчена рада розглянула й низку конкурсних справ та проголосувала за кандидатури на посади професорів, старших викладачів, викладачів.

Також на засіданні підтримали рішення про перейменування кафедри країнознавства факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу на кафедру міжнародних студій та суспільних комунікацій. Таким чином назву кафедри увідповіднено зі спеціальностями, з яких вона готує фахівців.

Реклама

Вченою радою затверджено й кандидатури на призначення іменних та персональних стипендій за результатами зимової сесії на ІІ семестр 2015/2016 н.р.

Одноголосно члени Вченої ради підтримали висунення чотирьох кандидатур на вакансії членів-кореспондентів Національної академії медичних наук України – професорів Валерія Бойка, Олексія Дронова, Ігоря Луріна та Олександра Усенка.

Під час засідання Вченої ради також затвердили теми дисертаційних досліджень, список голів державних екзаменаційних комісій. Вченою радою рекомендовано до друку окремі видання, розглянуто низку інших положень.

Реклама

Чергове засідання Вченої ради відбудеться 25 лютого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно