Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завдяки екстрасенсам співачка Рената Штіфель дізналась причину своїх лих

Завдяки екстрасенсам співачка Рената Штіфель дізналась причину своїх лих

Завдяки екстрасенсам співачка Рената Штіфель дізналась причину своїх лих
Останнім часом життя молодої співачки перетворилася на суцільне пекло. Все почалося з жаху, який дівчина побачила уві сні кілька місяців тому.

У програму «Слідство ведуть екстрасенси» звернулася 21-річна мешканка з міста Ужгород, співачка Рената Штіфель. Талановита дівчина, яка пише пісні і мріє про світову славу.

ВІДЕО ДНЯ

Останнім часом життя молодої співачки перетворилася на суцільне пекло. Все почалося з жаху, який дівчина побачила уві сні кілька місяців тому. Прокинувшись вранці, Рената зрозуміла, що у неї нема голосу. Вона не могла говорити – не те, що співати! І все це сталося напередодні важливого пісенного конкурсу.

Рената виросла в багатій родині. Тато – далекобійник, мама –перукар. Родина не шикувала. Кожен крок до сцени давався дуже важко. Вона просто не могла собі дозволити все залишити ось так. І щоб не провалити конкурс, дівчина зважилася на дуже небезпечний крок. Щоб хоч якось відновити зв’язок, вона влила собі в гортань адреналін.

Реклама

«Після такої процедури є велика ймовірність того, що голос можна втратити назавжди», – розповіла лікар-фоніатр.

Ренаті пощастило. Голос відновився. Але її неприємності на цьому не закінчилися. З тих пір з дівчиною постійно відбуваються жахливі речі, які загрожують її життю. А щоразу перед загрозою, Ренаті сниться один і той же страшний сон з жінкою в білому, яка тримає себе за горло.

Реклама

Допомогти дівчині спробували експерти проекту «Слідство ведуть екстрасенси», які добре розбираються в містичних справах – фіналістка «Битви екстрасенсів-5», київська відьма Ярослава Федорова і фіналістка 14 сезону проекту Рубіна Цибульська.

Ясновидці в Ужгороді. Відпочив з дороги, вони збираються їхати до Ренати. Знімальна група готова до виїзду, але екстрасенси в автобус не поспішають. Люди з надможливостями побачили таке, від чого кров у венах льодянить.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно