Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ігор Доменюк очолив Чопський прикордонний загін

Ігор Доменюк очолив Чопський прикордонний загін

Начальник регіонального управління Державної прикордонної служби України полковник Володимир Єгоров представив персоналу Чопського прикордонного загону нового командира. Ним став полковник Ігор Доменюк.

ВІДЕО ДНЯ

Звертаючись до новопризначеного начальника загону, Володимир Єгоров наголосив, що, перш за все, свої зусилля прикордонники повинні спрямувати на перекриття кордону для нелегалів та контрабанди. При цьому обов’язково слід зважати на той факт, що через наплив мігрантів Угорщина максимально закриває свій кордон. Відтак не виключено, що нелегальні мігранти можуть рушити в сторону словацького та польського рубежів. А допомогти у вирішенні багатьох питань може плідна співпраця з місцевою владою та усіма правоохоронними органами регіону. Зі своєї сторони начальник Західного регіонального управління пообіцяв новому керівникові усіляку підтримку, особливо в наведенні порядку на кордоні та серед персоналу загону, – стверджує Держприкордослужба України.

Полковник Доменюк Ігор Миколайович народився 13 травня 1979 року на  Хмельниччині. Військову службу почав у 1996 році. У 2000-му закінчив Національну Академію Прикордонних військ України. З цього ж року служить на різних офіцерських посадах  ДПСУ. Остання з них – Перший заступник начальника загону-начальник штабу  Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно