Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головний поліцейський Закарпаття разом зі своїм донецьким колегою гостювали у Юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

Головний поліцейський Закарпаття разом зі своїм донецьким колегою гостювали у Юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва

Головний поліцейський Закарпаття разом зі своїм донецьким колегою гостювали у Юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва
ВІДЕО ДНЯ

10 лютого очільники Закарпатської та Донецької поліції Сергій Князєв та В’ячеслав Аброськін завітали до учнів Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ (м.Київ). Натхненні теплою розмовою з правоохоронцями-керівниками юні поліцейські зізналися, що відтепер  не мають права не стати хорошими полісменами.

За круглим столом, в затишній та доброзичливій атмосфері, ліцеїсти Юридичноголіцею ім. Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ спілкувалися з очільниками Закарпатської та Донецької поліції. Сергій Князєв та В’ячеслав Аброськін цікавилися в майбутніх полісменів про умови їхнього навчання, питали про плани та мрії молодих спеціалістів, – інформує Відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

Реклама

Однією з наріжних тем зустрічі став теперішній стан справ у країні. Торкалися болючої теми війни на сході. Як виявилося, зі 161 ліцеїстів 8 – вихідці з прифронтових сіл та містечок Донеччини. Розмова з молодими донеччанами була акцентом зустрічі. Юні хлопці та дівчата розповідали про себе, про свої здобутки, перспективи, мрії.

Сергій Князєв зазначив, що війна – наша спільна біда, і закарпатці підтримують донеччан, щиро їм співчувають, адже там кожного дня гинуть люди. Вихованці закладу поділилися з керівником поліції тим, що вони хочуть стати гідними нащадками своїх батьків і продовжити їхню справу, захищаючи мир і спокій України. Всі без винятку ліцеїсти планують і надалі здобувати освіту у навчальних закладах МВС.

Реклама

Ліцеїсти заручилися підтримкою очільників поліції, і отримали прості, проте надзвичайно важливі настанови: «збагачуватися новими знаннями, бути чесними перед людьми і самими собою, робити все, за що беретеся, якнайкраще».

Слова Сергія Миколайовича запали в душу і юній закарпатці – ліцеїстці Марійці Самборській. Дівчина родом із с.Ізки, що на Міжгірщині. Каже, що стати поліцейською вирішила сама. Мріє бути хорошим слідчим.  15-літня закарпатка приємно вражена зустріччю із керівниками поліції і зізнається, що після спілкування з Сергієм Миколайовичем, зрозуміла, що не має іншого вибору, як докласти всіх зусиль, щоб стати достойною поліцейською.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно