Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2016»

В Ужгороді визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2016»

В Ужгороді визначили переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2016»

За звання кращого претенденти змагалися впродовж двох днів.

ВІДЕО ДНЯ

У номінації „Англійська мова" перемогла Віолетта Македон, вчитель Берегівської ЗОШ №5. Кращим у номінації "Історія" визнано Михайла Чечура, вичеля Мукачівського ліцею. У номінації „Математика" перемогла Тетяна Варга – вчитель Новодавидківської середньої школи, що на Мукачівщині, – стверджує прес-служба Закарпатської ОДА.

Цьогоріч вперше педагоги змагалися за звання кращого вчителя предмета "Захист вітчизни". У цій номінації перемогу здобув Василь Король – вчитель загальноосвітньої школи с. Порошково Перечинського району. Загалом у кожній номінації змагалися п’ятеро педагогів.

Реклама

Оголосили та нагородили переможців сьогодні, 11 лютого, під час урочистостей в обласному палаці дитячої та юнацької творчості "Падіюн".

Директор департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова, відкриваючи захід, повідомила: Закарпаття нині має п’ятьох педагогів – переможців Всеукраїнського конкурсу, які мають звання Заслужений вчитель України. "Переконана, що переможці цьогорічного обласного змагання обов’язково повернуться зі званням найкращий вчитель із всеукраїнського конкурсу", – зазначила Ганна Сопкова.

Реклама

Привітав педагогів і заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Петік. Він наголосив: "Вчителі славляться своїми учнями, а учні сильні своїми вчителями. І саме той педагог великий, котрий проймається справою, якої навчає. Низький вам уклін за вашу роботу".

Цьогоріч серед лауреатів окрім переможців визначали й тих, хто посів у конкурсі друге та третє місце у кожній номінації. Поряд з відзнаками та грамотами вони також одержали грошові премії. Крім цього усі учасники конкурсу отримали посвідчення про підвищення рівня кваліфікації.

Переможці ж представлятимуть Закарпаття на третьому підсумковому турі всеукраїнського конкурсу "Вчитель року 2016".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно