Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вулицями Мукачева блукала жінка без взуття

Вулицями Мукачева блукала жінка без взуття

Вчора близько 13:00 до мукачівських патрульних підійшов чоловік і розповів, що по вул. Сороча ходить дівчина без взуття. Полісмени об’їхали вулицю, але дівчину, яку описав чоловік не знайшли.

ВІДЕО ДНЯ

Цього ж дня близько 21:00 патрульні здійснювали обхід залізничного вокзалу. До них звернувся черговий і повідомив, що по території вокзалу ходить невідома дівчина, яка намагається сісти у будь-який потяг. До того ж, як зауважив черговий, дівчина була без взуття, – інформує патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Патрульні взялися за пошуки дівчини і, опитавши пасажирів на пероні, з’ясували, що вона сіла в електричку, що прямує до Ужгорода.

Реклама

Перевіривши вагони, полісмени відшукали дівчину. Невідому зняли з потягу і доставили до Мукачівської ЦРЛ. Згодом патрульні знайшли номер телефону матері, яка повідомила, що її донька є мешканкою Черкас. Також мати розповіла, що 2 роки назад її донька лікувалась у психіатричному закладі, а 2 місяці тому втекла з дому, і до цього часу рідні не знали про її місце знаходження.

Патрульні поліцейські домовились, що доки мати приїзде за дівчиною, вона перебуватиме під наглядом у психіатричному закладі, куди її і доставили полісмени.

Реклама
Вулицями Мукачева блукала жінка без взуття – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно