Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Невирішене питання "пересічок" призвело до перекриття дороги

Невирішене питання "пересічок" призвело до перекриття дороги

Невирішене питання "пересічок" призвело до перекриття дороги
Власники авто з іноземною реєстрацією вимагають збільшення терміну перебування їхніх автівок в Україні (наразі законодавець визначив термін у 5 діб).
ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє учасник блокування Олександр Крічфалуші, ілюструючи повідомлення світлинами з місця події: "КПП "Ужгород" заблоковано. Влада не хоче йти на компроміс з громадянами".

На КПП "Ужгород-Вишнє Нємецьке" автовласники транспортних засобів на іноземній реєстрації рушили після ранкової зустрічі, де координували подальші дії через бездіяльність влади щодо законопроекту відносно пересування автівок на іноземній реєстрації. Там водії обіцяли чекати на владне рішення до вечора, втім, взялися до блокування КПП, вочевидь, раніше. 

Реклама

Варто відзначити, що блокувальники кордону хочуть обговорити питання "пересічки" з керівництвом області.

Власники авто з іноземною реєстрацією вимагають збільшення терміну перебування їхніх автівок в Україні (наразі законодавець визначив термін у 5 діб). Вони хочуть зустрітися задля вирішення цієї проблеми з керівництвом області. На місці пригоди перебуває т.в.о начальника ГУНП області полковник Степан Довгунь, керівництво міської поліції, слідчо-оперативна група, патрульні наряди тощо.

Реклама

З мітингарями проводиться роз’яснення щодо недопустимості порушень громадського порядку.

Зі свого боку поліція застерігає, що блокування автомагістралей – це кримінально-карний злочин, який передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років (ст.279 Кримінального кодексу України "Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства").

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно