Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хто "кришує" пані Кришінець?

Хто "кришує" пані Кришінець?
Чи стане перший "останній дзвоник" у кар’єрі очільниці міської освіти справді останнім?

Керувати освітою у всі часи було нелегко. Тому постаті освітянських керманичів підлеглі сіячі розумного, доброго, вічного завжди розглядають через лупу, намагаючись вловити їх винятковість. Про нинішню очільницю міської освіти Мукачева пані Катерину педагогічній громадськості відомо небагато – молода, симпатична, зробила карколомну кар’єру. Супроводжує мера в закордонних вояжах. І, мабуть, таки гарно супроводжує, раз користується такою безмежною довірою і підтримкою.

ВІДЕО ДНЯ

Коли перша хвиля шоку від такого необґрунтованого і непередбачуваного призначення пройшла, почалися освітянські будні. Аж тут в одній із шкіл вибухнув туалетний скандал. Міське керівництво, замість того, щоб працювати на випередження і попередження кризових ситуацій, почало проводити громадські слухання щодо типів унітазів!? Це збурило все місто, породило саркастичні коментарі у мережі. Туалетний скандал якось утрясли, щоби згодом породити нові, – йдеться у статті газети «Панорама» в номері від 2 червня.

Свято останнього дзвоника цьогоріч готували з помпою, навіть традиційне місце дислокації змінили, щоб продемонструвати – нові мітли метуть по-новому. Мов у хрестоматійному вірші: «У центрі міста, біля брами, під вікнами «Панорами»…

Реклама

Проте організатори дійства перестаралися, чим зіпсували настрій сотням випускників і гостей свята. Через конфуз із апаратурою, що, до речі, мав місце і на недавньому бізнес-форумі, свято останнього дзвоника довелося згорнути. Навіть мер не приховував свого обурення і роздратування бе-залаберними діями підлеглих.

… Серед випускників був і хлопчина із розумними очима, який закінчив школу з медаллю. Про це було громогласно повідомлено на шкільній лінійці. Щоб порадіти за сина, родича і друга, на площу, де мали вручати нагороди, зібрався цілий гурт рідних і знайомих. Проте свого прізвища серед медалістів юнак так і не почув… Через чиюсь халатність було вкрай зіпсовано настрій багатьом поважним людям, а юнак кінцево втратив віру у справедливість.

Реклама

Уже ввечері того дня медаль врешті-решт «знайшлася». Проте неприємний осад залишився. Так через головотяпство дорослих було зіпсовано свято сотням мукачівців і з’ясувалася справжня гірка ціна шкільної медалі.

Від редакції: Ми вирішили почути з перших вуст коментарі головних дійових осіб і виконавців цього медальгейту. Керівник навчального закладу, висловлюючись молодіжним сленгом, «тупо відморозився». Катерина Кришінець-Андялошій замість того, щоб пояснити ситуацію, яку спровокувало її відомство, вибачитись публічно і покаятися, зіграла у мовчання дорослих ягнят: мовляв і я не я, і хата не моя. Чому доброму навчать такі «педагоги»?

Нарешті ще один висновок із цієї сумної історії. Кадри треба ретельно підбирати. І не за принципом їх особистої відданості й наближеності «до тіла», а компетентності і відповідальності.
Варто також скористатись порадою Лукашенка й іноді ці кадри «перетрушувати» (переклад з білоруської) у напрямку їх поліпшення.

Реклама

А ще застерігаємо від призначення винними у цій історії стрілочників. Бо риба, як відомо, псується не з хвоста...

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно