Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Президент Порошенко підписав Закон про зниження ставки акцизу для вживаних авто

Президент Порошенко підписав Закон про зниження ставки акцизу для вживаних авто

Президент Порошенко підписав Закон про зниження ставки акцизу для вживаних авто

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів».

ВІДЕО ДНЯ

Підписання відбулося в присутності співавторів – народних депутатів, що представляють різні фракції, та за результатами знаходження компромісу і досягнення чітких домовленостей про те, що в проголосований і підписаний Президентом закон будуть внесені зміни, які захистять як споживачів, так і державу, – інформує офіційний сайт Глави держави.

Президент і депутати домовилися про те, що зміни до закону, які у невідкладному порядку внесе Глава держави, будуть підтримані усіма фракціями та проголосовані у Верховній Раді у найближчий четвер. Зміни стосуватимуться чіткого регламентування дії закону, а саме – одна машина до кінця дії закону, введення заборони перепродажу та за умови, що власник авто має завезти його в Україну особисто.

Реклама

«Це буде по-чесному з боку Президента, парламенту, уряду до людей і по-чесному по відношенню до держави в необхідності фінансування її видатків в умовах війни, яка не закінчена», - сказав Петро Порошенко.

Глава держави також наголосив на тому, що підписання цього закону дозволить реально допомогти звичайним громадянам придбати автомобіль для власних потреб.

Реклама

Нагадаємо, що 31 травня Верховна Рада України прийняла в цілому законопроект про внесення змін до підрозділу 5 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів. Підтримали цей документ 237 народних обранців.

Президент Порошенко підписав Закон про зниження ставки акцизу для вживаних авто – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно