Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Мерседеси", "Ауді", "BMW" та "Land Rover": скільки та які авто мають Віктор Балога та Михайло Ланьо

"Мерседеси", "Ауді", "BMW" та "Land Rover": скільки та які авто мають Віктор Балога та Михайло Ланьо

"Мерседеси", "Ауді", "BMW" та "Land Rover": скільки та які авто мають Віктор Балога та Михайло Ланьо

Проаналізувавши декларації депутатів Верховної Ради, журналісти склали автомобільний портрет парламенту країни.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно з деклараціями нардепів, найпопулярнішими транспортними засобами є авто марок Toyota, Lexus і Mercedes. В особистому автопарку депутатів налічується 38 автомобілів Toyota Land Cruiser (вартість від $78,8 тис.), два десятки Lexus LX 570 (ціна стартує від $62 тис.), за 18 Toyota RAV4 (від $23,8 тис.) і Mercedes-Benz S500 (від $117,6 тис.), а також по 14 Mercedes-Benz ML 350 (від $47,8 тис.) і Lexus RX 350 (від $41,9 тис.).

Найдорожчим автомобілем володіє Сергій Алексєєв з Блоку Петра Порошенка. У його власності знаходиться Ferrari 458 Italia 2011 року випуску та вартістю близько $200 тис. Не сильно відстає від нього колега з Оппоблока Юлія Льовочкіна з Bentley Flying Spur 2015 року за $180 тис. За нею в слід Валентин Нечипоренко з Відродження, який володіє Morgan Aero 2010 року за $170 тис. На четвертому місці знаходиться Дмитро Андрієвський з БПП на Bentley Continental GT V8, випущеному в 2012 році вартістю $150 тис. Замикає п’ятірку нардепів на найдорожчих авто Руслан Лук’янчук з Народного фронту, в чиїй власності знаходиться Wiesmann MF3 2007 року за $145 тис.

Реклама

Найбільше машин серед парламентаріїв задекларував Іван Фурсін з Волі народу. Так, він володіє дев’ятьма авто різних марок, серед яких Mercedes, Audi, Lexus і Land Rover.

На один автомобіль менше знаходиться у власності Леоніда Клімова з фракції Відродження. Половину його автопарку складають Mercedes-Benz CL500 різних років випуску. Крім того Клімов задекларував по одному Porsche, BMW, Lexus і ВАЗ-2109.

Реклама

Шістьма авто володіє позафракційний нардеп Віктор Балога, серед яких чотири Audi A8 2011 року випуску, а також по одному Land Rover і Audi A8 L.

Також по шість автомобілів задекларували позафракційний депутат Юрій Дерев’янко, нардепи з Опозиційного блоку Михайло Добкін та Юлія Льовочкіна, Михайло Ланьо з Відродження та Федір Негой з БПП.

"Мерседеси", "Ауді", "BMW" та "Land Rover": скільки та які авто мають Віктор Балога та Михайло Ланьо – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно