Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Півтори тисячі першокласників Рахівського району отримають шкільні набори від народного депутата Василя Петьовки

Півтори тисячі першокласників Рахівського району отримають шкільні набори від народного депутата Василя Петьовки

Півтори тисячі першокласників Рахівського району отримають шкільні набори від народного депутата Василя Петьовки

Для кожного майбутнього першокласника початок навчання у школі – велика подія. Малюки з нетерпінням чекають 1 вересня, адже на шкільній лінійці вони відчують себе дорослими і  справжніми учнями. Особливо приємно хлопчикам та дівчаткам отримувати подарунки напередодні навчання у школі. Вже шостий рік поспіль напередодні свята Першого дзвоника хлопчики та дівчата Рахівського району отримують від народного депутата України Василя Петьовки шкільні ранці з наборами приладдя для письма, трудового навчання, математики та образотворчого мистецтва.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року акція на Рахівщині розпочалася у вівторок, 26 липня. Стартувала вона з сіл Верхнє Водяне, Водиця та Середнє Водяне. Тут, у восьми загальноосвітніх закладах, шкільні ранці з усім необхідним для навчання та вітальну листівку отримали понад 200 майбутніх першокласників. Вручали подарунки помічник народного депутата України Василя Петьовки Михайло Штефко, депутати районної ради  Михайло Фірка, Василь Медвідь та громадський активіст Лариса Дан. Звісно, що не обійшлося без школярів та їхніх батьків.

Захопленню дітлахів не було меж – вони задоволені якісними і яскравими ранцями та приладдям, яке вони отримали. Вдячні за подарунок та вітання з прийдешнім Днем Знань, побажання успіхів у навчанні та відмінних оцінок для майбутніх школярів, батьки малюків. Кажуть, що зважаючи на економічну скруту, спорядити дитину до школи – задоволення не з дешевих, тож це - подарунки, які значно полегшать їхні клопоти.

Реклама

До кінця тижня майже півтори тисячі першокласників Рахівського району отримають шкільні набори від народного депутата Василя Петьовки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно