Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Майбутні першокласники Рахівщини отримали шкільні ранці та набори для навчання

Майбутні першокласники Рахівщини отримали шкільні ранці та набори для навчання

Майбутні першокласники Рахівщини отримали шкільні ранці та набори для навчання
ВІДЕО ДНЯ

Першокласники Рахівщини до навчання готові. Діти отримали шкільні ранці та набори для навчання від народного депутата Василя Петьовки.

27-28 липня майбутні першокласники Рахівщини отримували подарунки. Напередодні свята 1 вересня від імені народного депутата Василя Петьовки майбутнім школярам шістнадцяти шкіл Рахівського району вручили ранці, а також необхідне для навчання шкільне приладдя: зошити, пенали, папки, набори для трудового навчання та образотворчого мистецтва. Цього разу подарунки отримали хлопчики та дівчата, які незабаром стануть учнями Великобичківських ЗОШ №1, №2, №3, Білинської,  Кобилецько-Полянської, Білоцерківської, Квасівської, Лужанської, Хмелівської, Росішківської, Косівськополянської ЗОШ №1 та №2, Діловецької, Костилівської, Вільховатської ЗОШ та Рахівської ЗОШ №1.

Реклама

Цими днями подарунки отримали більше шести сотень першокласників. Від імені народного депутата Василя Петьовки,  їх вручали його помічник Михайло Штефко, депутати Рахівської районної ради Михайло Фірка та Дмитро Боклажук, Великобичківський селищний голова Йосип Божук, Білинський сільський голова Микола Сагайда та громадські активісти Наталія Франц, Світлана Попадич, Вікторія Митрюк, Леся Врбата, Світлана Кус, Олеся Кабаль та інші.

Батьки і їхні діти у захваті від таких подарунків. Зізнаються: щоб підготувати школяра до навчального року, потрібно чимало коштів. А завдяки таким подарункам  батькам вдасться зекономити, а для хлопчиків та дівчат – це ще один привід порадіти. Ця акція на Рахівщині триває вже шостий рік поспіль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно