Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Співробітники СБУ знищили на околиці Ужгорода наркотичні засоби та психотропні препарати

Співробітники СБУ знищили на околиці Ужгорода наркотичні засоби та психотропні препарати

Співробітники СБУ знищили на околиці Ужгорода наркотичні засоби та психотропні препарати

У спеціально визначеному місці на околиці Ужгорода співробітники СБУ за рішенням суду знищили наркотичні засоби та психотропні препарати, які контрабандою були ввезені в Україну. Комісією у встановленому законом порядку знищено, зокрема, особливо небезпечні наркотичні засоби канабіс і гашиш, а також амфетамін та понад 1300 пігулок і 73 ампули контрабандних лікарських засобів.

ВІДЕО ДНЯ

Ці наркотики та психотропні препарати були речовими доказами в низці кримінальних проваджень, досудове розслідування в яких здійснювали слідчі Управління СБ України в Закарпатській області, – інформує прес-центр СБ України.

Так, у 2012 році СБУ викрила мешканця Тернополя, який замовив за кордоном гашиш. Факт контрабанди було задокументовано на митному посту «Тиса». Зловмисника затримали, коли він отримав адресовану йому з Італії та доставлену за допомогою міжнародних транспортних перевезень посилку з наркотиком, прихованим серед продуктів харчування у флаконі з-під шампуню. Вироком Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області зловмисника засуджено до 5 років 6 місяців ув’язнення.

Реклама

Ще одного зловмисника засуджено до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки за контрабанду, незаконне придбання й зберіганні канабісу. Як встановило слідство, наприкінці 2013 року мешканець Рахівщини придбав у Чехії наркотичний засіб для власного споживання. Повертаючись в Україну через пішохідний пункт пропуску, він заховав наркотик у сумці серед особистих речей. Правоохоронці вилучили у зловмисника пакунок з канабісом під час митного контролю.

До 5 років ув’язнення з іспитовим терміном 2 роки засуджено громадянина Словенії, який постійно проживає в Україні. У 2014 році, перебуваючи на батьківщині, він придбав амфетамін та спробував контрабандою ввезти психотропну речовину в упаковці з-під вологих серветок. На митному посту «Тиса» правоохоронці вилучили у зловмисника порошкоподібну речовину із вмістом амфетаміну.

Реклама

Закарпатця, який наприкінці минулого року контрабандою ввіз в Україну пігулки із вмістом метандiєнону та партію інших лікарських засобів, засуджено до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно