Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті нагородили випускників, які набрали максимальні 200 балів на ЗНО

На Закарпатті нагородили випускників, які набрали максимальні 200 балів на ЗНО

На Закарпатті нагородили випускників, які набрали максимальні 200 балів на ЗНО

У п’ятницю, 29 липня, в Закарпатській ОДА привітали учнів краю, які за результатами ЗНО 2016 року показали найкращі результати – набрали 200 балів. Варто зазначити, що цьогоріч в Україні 265 200-бальників.

ВІДЕО ДНЯ

«У цьому році 200 балів отримували тільки ті учні, які ідеально виконали завдання на ЗНО. Таких на Закарпатті – четверо. Спочатку я була трохи розчарована, але зважаючи на кількість учнів в інших областях України та специфіку цьогорічного ЗНО, у нас – нормальний результат», – зазначила директор департаменту освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації Ганна Сопкова.

На урочисту церемонію нагородження випускники прийшли разом із своїми батьками та вчителями. Вітали розумників – голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль та очільник обласної ради Михайло Рівіс.

Реклама

Випускниця Ужгородської класичної гімназії Юлія Зарєва, окрім блискучого складання ЗНО, посіла перше місце на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з англійської мови. Про такий результат дівчина й мріяти не могла. Допомогли у цьому Юлі її батьки, а ще вчитель Анна Риба.

«Зараз я досить впевнено крокую у майбутнє. Мені здається, що за час підготовки до ЗНО я подорослішала на ціле життя. Хочу від імені усіх 200-бальників подякувати людям, які були з нами увесь цей час, які завжди вірили і допомагали нам, бачили усі наші злети і падіння», – зазначила Юля.

Реклама

Катерина Кобака – учениця Мукачівського ліцею, набрала 200 балів з хімії. Дівчина мріє стати стоматологом, як її батько, а ще – відкрити власну лабораторію. Катя сподівається, що відмінні результати ЗНО допоможуть втілити її мрії в реальність.

Єдиним хлопцем, який продемонстрував неабиякі розумові здібності на цьогорічному ЗНО на Закарпатті став Єдуард Паловчик. Випускник Ужгородської лінгвістичної гімназії набрав 200 балів з англійської. Едік мріє стати міжнародним економістом і вірить в те, що не помилиться у своєму виборі.

«Я пишаюся тим, що в мене такий син, – зазначила Марина Паловчик. Хочеться побажати, щоб з кожним роком у нас було усе більше випускників, які прославлятимуть наш рідний край. Зрозуміло, що їхній успіх – це плід невтомної праці».

Реклама

Учениця Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Віолетта, яка теж набрала 200 балів на ЗНО проживає в Ільниці, що на Іршавщині.

На церемонію нагородження дівчина приїхала з батьком. Дівчина мріє стати хіміком. Зізнається, що таким високим результатам завдячує своїй вчительці – Світлані Голомб.

За сумлінне навчання та досягнення високих результатів у складанні зовнішнього незалежного оцінювання кожному із 200-бальників керівники краю вручили цінні подарунки – швейцарські годинники.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно