Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Суд повторно відмовив Федору Ващуку у поновленні на посаді ректора УжНУ

Суд повторно відмовив Федору Ващуку у поновленні на посаді ректора УжНУ

Суд повторно відмовив Федору Ващуку у поновленні на посаді ректора УжНУ

21 липня 2016 року відбулося засідання колегії суддів судової палати в цивільних справах Апеляційного суду м. Києва по розгляду цивільної справи за апеляційною скаргою екс-ректора УжНУ Ващука Ф.Г. на рішення Шевченківського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року в справі за його позовом до Міністерства освіти і науки України, третя особа: Державний вищий навчальний заклад «Ужгородський національний університет» про скасування наказу, визнання контракту діючим, поновлення на роботі та зобов’язання вчинити дії щодо нарахування та виплати сум при звільненні  та виплати середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

ВІДЕО ДНЯ

У ході судового розгляду апеляційної скарги судом встановлено, що Ващук Ф.Г. не надав  належних та допустимих доказів в обґрунтування своїх вимог, в тому числі і щодо вчинення з боку роботодавця тиску щодо написання заяви про розірвання контракту та звільнення. Колегією суддів не встановлено також і порушення судом першої інстанції при розгляді даної справи норм процесуального права, – йдеться у повідомленні прес-служби УжНУ.

Таким чином, беручи до уваги всі встановлені судом факти і відповідні їм правовідносини, належність, допустимість і достовірність кожного доказу окремо, а також достатність і взаємний зв’язок доказів у їх сукупності, колегія суддів прийшла до висновку про недоведеність Ващуком Ф.Г. заявлених позовних вимог з мотивів, зазначених у рішенні Шевченківського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року.

Реклама

Колегія суддів вирішила змінити дату звільнення позивача з мотивів приведення припинення трудових відносин у відповідність із чинним законодавством про працю.

Рішення набрало законної сили з моменту його проголошення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно