Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді планують встановити нові сучасні рекламні щити

В Ужгороді планують встановити нові сучасні рекламні щити

Понад 60 мільйонів гривень – залишок міського бюджету за 2 квартал 2016 року – прозвітувала начальник Фінансового управління Леся Гах. Ці кошти буде розподілено між бюджетними галузями Ужгорода.

ВІДЕО ДНЯ

«Перевиконання бюджету було серйозним, понад 62 мільйони гривень, що дало нам можливість збільшити видатки на благоустрій, медицину, освіту тощо», – мовила Леся Гах.

Розміщення зовнішньої реклами – одне з найважливіших питань міста. На черговому засіданні міськвиконкому було прийнято рішення про демонтаж зовнішньої реклами та встановлення її в нових, визначених, місцях. Також підприємство – розміщувач реклами зобов’язався осучаснити рекламні щити при виїзді на транспортний міст та забрати зовнішню рекламу зі скверика навпроти ОДА.

Реклама

«Оскільки у нас діє заборона на встановлення зовнішньої реклами на кільцевих дорогах, то виноситься на розгляд проект рішення про затвердження альтернативних місць розміщення реклами. Всі договори і дозволи є», – зауважила Тетяна Полтавцева, заступник начальника департаменту міського господарства Ужгородського міськвиконкому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно