Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На вулиці Волошина в Ужгороді перекриють рух транспорту

На вулиці Волошина в Ужгороді перекриють рух транспорту

ПАТ "Закарпаттяобленерго" висловлює вам свою повагу та повідомляє, що у зв’язку з проведенням робіт з реконструкції повітряно-кабельної лінії (ПКЛ) 0,4 кВ (вул. Волошина від ТП-89) буде перекрито рух транспорту по вул. Волошина.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть роботи 25 та 26 серпня 2016 р. з 9:00 по 17:00 за київським часом, – йдеться у повідомленні прес-служби ПАТ "Закарпаттяобленерго".

У ці дні рух транспорту по вул. Волошина буде обмежено повністю, тому адміністрація ПАТ "Закарпаттяобленерго" просить водіїв міста Ужгорода з порозумінням віднестися до ситуації та впродовж двох днів планувати рух містом з урахуванням перекриття.

Реклама

У разі потреби у період виконання робіт з реконструкції ПКЛ об’їхати вулицю Волошина можна буде по вулиці Капітульній (рух дозволений в обох напрямках).

Уточнену інформацію щодо місця проведення ремонтних робіт можна побачити на схемі організації дорожнього руху, яка додається.

Реклама

У разі виникнення питань, звертайтеся до кол-центру товариства за номером телефону 0-800-50-16- 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно