Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські прикордонники висловили обурення заявою Ужгородського військового комісара щодо вирубки лісів

Чопські прикордонники висловили обурення заявою Ужгородського військового комісара щодо вирубки лісів

Чопські прикордонники висловили обурення заявою Ужгородського військового комісара щодо вирубки лісів

Військовослужбовці Чопського прикордонного загону висловлюють глибоке занепокоєння та розчарування з приводу заяви військового комісара Ужгородського військкомату Миколи Журавльова щодо анонсованої акції - «Вони не воювали, а рубали ліс, а ми воювали і висадимо новий».  В ній він напряму кинув тінь на усіх прикордонників Чопського загону, які брали участь в антитерористичні операції.

ВІДЕО ДНЯ

Він жодним чином не врахував, що прикордонники мотоманевренних груп та окремої бойової прикордонної комендатури пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів воювали та захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої країни в межах Луганської та Донецької областей, – йдеться у повідомленні Чопського прикордонного загону. 

Таке висловлювання представника Збройних Сил України викликає, щонайменше нерозуміння. Миколі Журавльову варто було б особисто поглянути у вічі батькам та рідним загиблих і поранених закарпатських прикордонників, а також більше 420 прикордонникам, які брали участь або ще перебувають в районі проведення АТО. Він мав би особисто сказати їм про те, що вони «не воювали». 

Реклама

"Подібні заяви в нелегкий для країни є вкрай недоцільними, а своєю популістською акцією  військовий комісар, як представник Збройних Сил України, намагається вбити клин у відносини між Збройними Силами України та прикордонною службою. Вважаємо, що лише правоохоронні органи наділені повноваженнями надавати правову оцінку діям громадян та визначати ступінь провини за вчинені правопорушення. 

Ми, прикордонники-учасники АТО, закликаємо усіх бойових побратимів не піддаватися подібним заявам окремих офіцерів, які намагаються нас розсварити і на цьому фоні отримати сумнівні «дивіденди» та хибну славу".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно