Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві офіційно запрацював перший велопатруль

У Мукачеві офіційно запрацював перший велопатруль

До Дня Незалежності в Мукачеві запланували та вже провели більшу частину святкових заходів. Зранку під час святкової ходи у вишиванках до містян та гостей міста долучились поліціанти Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева. Патрульні з національною символікою на кітелях пройшли центральної частиною міста, а потім заспівали з мукачівцями Гімн України

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, саме на День Незалежності на вулицях Мукачева з’явився і перший велопатруль. Відтепер спокій та порядок у центральній частині міста, а також у пішохідних та паркових зонах охоронятиме екіпаж на нових потужних байках, – йдеться у повідомленні патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Патруль складається з двох осіб, які виконуватимуть ті ж функції, що і їх колеги на на службових авто. Поліцейські велосипеди обладнані всім необхідним для повного та якісного виконання функцій, покладених на патрульних. Крім того, мобільність велосипеда надасть можливість виявляти та фіксувати правопорушення у пішохідних частинах міста та слідкувати за порядком у парку.

Реклама

Варто зауважити, що новий велопатруль охоронятиме спокій і на "МЕГАЗАЇЗДі", який відбудеться сьогодні о 18:00. Оргвнізаторами велозаїзду є велорух "Munkacs Ride" та ГО "Закарпатське Вільне Медіа".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно