Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські школярі покажуть фото зі свого відпочинку

Ужгородські школярі покажуть фото зі свого відпочинку

«Як я провів літо» – твір на цю тему вже десятиліттями пишуть учні, повернувшись із канікул. В Ужгороді вирішили осучаснити завдання і влаштувати однойменну фотовиставку. За реалізацію проекту взявся Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН. Вікових обмежень учасників немає. У жанровому виборі критерії також не визначали – кажуть організатори.

ВІДЕО ДНЯ

Сергій ДЕНИСЕНКО, організатор:

– Ми би хотіли, звичайно, заоохотити школярів, студентів, молодих фотографів або ж фотолюбителів, але ми не робимо якихось обмежень. Ми запрошуємо всіх, хто хоче взяти участь. Участь безкоштовна. Це можуть бути і портрети (індивідуальні, групові), і пейзажі, і репортажні знімки, і натюрморти. Будь-що. Головна тема – це літо.

Реклама

Фотовиставка присвячена новому навчальному року. Експозицію відкриють 17 вересня, але охочі долучитися до проекту вже з’явилися:

"Ми вже маємо перші роботи, вони вже надійшли. Є оргкомітет виставки при ПАДІЮНі, який передивиться всі роботи, кращі роботи будуть надруковані і вивішені в ПАДІЮНі, а серед них уже визначаться переможці, яких буде відзначено призами.

Реклама

Основне завдання учасників – зробити гарнi літнi фото, 3 з них відправити на пошту [email protected]. Роботи будуть приймати до 11 вересня включно", – зазначив Сергій Денисенко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно