Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рятувальники Закарпаття підбили підсумки роботи за серпень

Рятувальники Закарпаття підбили підсумки роботи за серпень
ВІДЕО ДНЯ

31 серпня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулась підсумкова нарада, під головуванням начальника оперативно-рятувальної служби області Романа Гудака.

Присутні, а у ній традиційно взяли участь: керівний склад Управління та начальники структурних підрозділів,  проаналізували свою діяльність з початку року та за серпень місяць зокрема. Також, керівництвом Управління було позначено головні завдання, над якими необхідно працювати рятувальникам у наступні місяці.

Реклама

З початку 2016 року підрозділами Управління області було здійснено 932 виїзди на гасіння пожеж, що на 43 % менше, ніж за аналогічний період минулого року (1659). Зменшилась й кількість загиблих на пожежах. Так, за 8 місяців у вогні загинуло 16 краян, минулоріч Закарпаття втратило на пожежах 21 людину. Окрім цього, внаслідок пожеж 19 осіб (з яких одна дитина) травмувалися. Щодо прямих матеріальних збитків, заподіяних вогняною стихією, то вони сягають  більше десяти мільйонів гривень (10720800).

"На сьогодні в краї спостерігається тенденція щодо покращення оперативної обстановки, однак, це не є приводом для самозаспокоєння. Адже, якщо впродовж літа найбільша кількість пожеж здебільшого виникає у екосистемах області, то осінньо-зимовий період, характеризується загораннями у житловому секторі. Як наслідок, знищені домівки громадян та що ще гірше загублені життя", – зауважив під час свого виступу начальник Управління Роман Гудак.

Реклама

"Як свідчить статистика, причинами пожеж у оселях громадян восени стають несправність електромережі, пічного опалення, необережне поводження із вогнем та паління в ліжку. Тож звертаю увагу представників усіх підпорядкованих підрозділів  на підготовці до осінньо-зимового періоду, а саме профілактиці пожеж, що притаманні саме цієї пори року", – підсумував Роман Васильович.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно