Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перша дружка народжує, а наречений зникає з власного весілля...

Перша дружка народжує, а наречений зникає з власного весілля...

Перша дружка народжує, а наречений зникає з власного весілля...
"Я не перевертав сюжет, бо всі факти і ситуації реальні. Маю великий досвід: як тамада, як гість, як учасник і співорганізатор я побував на більше, ніж півтисячі весіллях, – зазначив автор книги Василь Кузан.
ВІДЕО ДНЯ

«Книги для письменників – як діти. Моя точно доношена», – такими словами презентував нову працю закарпатець Василь Кузан. Дебютний роман «Експрес-наречений» автор написав за 9 місяців і вчора представив в обласній бібліотеці в Ужгороді, а перед тим ще у двох містах:

"О 13-й годині була презентація в Іршаві, тепер тут, а перша у Виноградові. Там було 5 тамадів. Кожен впізнавав себе і розповідав ті історії, які не потрапили до книжки.

Реклама

В основі сюжетної лінії – наречений, котрий зникає з власного весілля. Обкладинка книги привертає увагу, адже це фоторобот головного персонажа. Основна родзинка твору – події реальні, але всі вони ніколи не могли би статися на одному святі", – зазначає Василь КУЗАН.

"У мене в книзі є таке весілля: неповторне, унікальне, шокуюче. Перша дружка народжує, наречений зникає… Там багато безвихідних ситуацій, але ми знаходимо вихід, і все закінчується добре. Я не перевертав сюжет, бо всі факти і ситуації реальні. Маю великий досвід: як тамада, як гість, як учасник і співорганізатор я побував на більше, ніж півтисячі весіллях, – додав письменник.

Реклама

Книгу вже встигли прочитати поціновувачі творчості Кузана. Ба навіть більше – високо її оцінити.

"Це молодість, це смачно. Я сміялася, через 5 хвилин плакала, потім задумовувалася над фразами, які сказані легко, але влучно про дуже серйозні речі: про вірність, про кохання, про відповідальність. Веселий, цікавий, еротичний роман, але насправді сказано дуже важливі речі, – зазначає читачка Олександра СУСИК.

Також на зустрічі письменник представив поетичну збірку «Сингулярність». Згодом Василь Кузан планує поїхати з презентаціями до Луцька, Львова та Харкова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно