Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В рамках Дня міста Ужгород відбувся масштабний танцювальний флешмоб

В рамках Дня міста Ужгород відбувся масштабний танцювальний флешмоб

В рамках Дня міста Ужгород відбувся масштабний танцювальний флешмоб
Окрім цього, в обласному центрі проходить святковий креативний "Мост Фест".
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 24 вересня, в Ужгороді продовжуються урочистості з нагоди 1123-ї річниці з дня першої письмової згадки про місто.

Свій День народження місто цього року відзначає особливо яскраво та насичено: різноманітні фестивалі, культурні та мистецькі локації, міжнародний бізнес-форум, візит послів із 40 країн і не тільки, – констатує Ужгородська міська рада.

Реклама

Словом, сьогодні заняття для себе може знайти кожен охочий.
Так, із самого ранку святкування почалися на площах Театральній та Фенцика. Тут з 11 години проходить концерт, відбувся патріотичний танцювальний флеш-моб, організований вихованцями танцювальних шкіл і студій міста, а також розпочався унікальний "Мост Фест".

"Мост Фест"у міті проводиться вперше. Тут поєдналися митці, кулінари, музиканти, спортсмени, дизайнери і просто ужгородці, котрі люблять своє місто та хочуть показати всю його різноманітність та справжній стиль. Розташувалося серце фестивалю на площі Фенцика – поруч із обласною філармонією. Тут же ж, позаду лялькового театру, розгорнулася міська барахолка, а внизу – на березі Ужа – починає роботу Міні-Місто – локація для найменших ужгородців та їхніх батьків.

Реклама

Заступник міського голови Олександр Білак, відкриваючи Фест, передав вітання від Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, відзначив новий формат цьогорічних святкувань, подякував митцям і креативним організаторам за сміливі ідеї і яскраву реалізацію.

Свято поки що лише розгортається. Попереду – весь день гулянь, смачної їжі, якісної музики і, що дуже важливо, прекрасної сонячної погоди, котра також вирішила зробити свій подарунок обласному центру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно