Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячів урочисто відзначив 687-ий День народження

Тячів урочисто відзначив 687-ий День народження
ВІДЕО ДНЯ

Цими вихідними Тячів урочисто відзначав свій 687-ий День народження. Святкування Дня міста розпочалося в суботу, 24 вересня Cвятом урожаю «Сюреті-бал», велопробігом та Парадом вишиванок.

Урочиста частина святкування проходила на сцені перед районним будинком культури на площі Поштовій. Розпочали святкування з виконання символічного гімну міста  - «Мій Тячів». 

Реклама

З Днем міста всіх присутніх привітали Тячівський міський голова Іван Ковач, представники обласної та районної влади, голова Тячівської районної ради Василь Каганець, керівники міст-побратимів, представники фінської компанії-інвестора, яка будуватиме у Тячеві сміттєпереробний завод та священики різних релігійних конфесій міста.

Чимало фахівців, спортсменів, підприємців об’єднаної громади були відзначені грамотами обласної, районної та міської влади.

Реклама

 Помічник народного депутата України Василя Петьовки Володимир Федурця та Тячівський міський голова Іван Ковач урочисто відзначили тячівчан - учасників АТО  подяками за мужність, цінними подарунками та грошовими преміями.

Упродовж цілого дня  на центральній вулиці міста тривала виставка художніх робіт місцевих митців і фотографів, різноманітні майстер-класи. Перехожих зачаровував театр живих скульптур зі Львова, вирувала вулична торгівля.

Ввечері  з Днем міста тячівців вітали місцеві колективи та виконавці,  а також запрошені зірки.  Запам’ятався глядачам виступ відомого автора пісень В’ячеслава Кукоби, який виконав пісню, присвячену Тячеву  та інші відомі хіти. Разом з ним на сцені співали й підтанцьовували діти.

Реклама

Виступили  на тячівській сцені також виступили Народна артистка України Алла Попова, Народний артист України Анатолій Матвійчук, лауреати міжнародних конкурсів Сергій Шматко та автор-виконавець Сергій Піскун. На завершення тячівську публіку підкорив переможець телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, який виконав свої відомі пісні та низку світових хітів.

Приємним подарунком тячівчанам від народного депутата України Василя Петьовки з нагоди річниці міста Тячів став урочистий концерт, який завершився  опівночі яскравим феєрверком.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно