Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді обговорювали будівництво окружної дороги до кордону з Євросоюзом

В Ужгороді обговорювали будівництво окружної дороги до кордону з Євросоюзом

В Ужгороді обговорювали будівництво окружної дороги до кордону з Євросоюзом

Перспективи відкриття нових міжнародних пунктів пропуску на Закарпатті обговорили під час зустрічі Віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та керівники краю – голова ОДА Геннадій Москаль та в.о. голови облради Петро Грицик.

ВІДЕО ДНЯ

– 19 пунктів пропуску, які нині діють на Закарпатті, не витримають навантаження після запровадження безвізового режиму з ЄС, - наголосив Геннадій Москаль. – Тому як ніколи на часі будівництво нових та відкриття "історичних" пунктів пропуску – зокрема, "Соломоново-Чієрна", "Забрідь-Уліч", "Біла Церква-Сігету Мармацієй". Сусідні країни готові до будівництва інфраструктури, а в наших міністерствах чомусь усе "тягнеться".

Під час зустрічі також обговорили і перспективу приєднання до міжнародного транспортного коридору, будівництво закарпатської ділянки автомагістралі М-3, а також розбудови об’їзної дороги навколо м. Берегово. Іванна Климпуш-Цинцадзе запевнила, підняті питання триматиме на  контролі та винесе їх на розгляд українсько-угорської міжурядової комісії ще до зустрічі Прем’єр-міністрів двох країн, яка запланована на кінець листопада, – інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Реклама

Віце-прем’єр-міністр цікавилася і станом підготовки області до опалювального сезону – забезпеченням дровами та вугіллям об’єктів соціальної сфери, а також кількістю переданих до Державної інспекції з енергонагляду актів готовності котелень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно